Nettside med lærestoff innen dyrevelferd – på engelsk

Nettsiden www.awhub.info inneholder lærestoff innen etologi og dyrevelferd som er åpent tilgjengelig for alle. Dette er et resultat av et fireårig internasjonalt forskningsprosjekt (Animal Welfare Indicators Network, AWIN), finansiert av EU, og som NMBU har vært en viktig del av. Gjør deg kjent med denne nettsiden! Den har også URL’en www.animalwelfarehub.com, men det er den samme nettsiden.

Animal Welfare Hub
Animal Welfare Hub

Klikk på Hub sections øverst, så kommer du til en side der du finner oversikter over ulike typer kurs på ulike nivåer innen dyrevelferd (Animal welfare courses) og læringsressurser (Learning materials). Her finner du 21 instruksjonsvideoer om ulike sider ved atferd og velferd hos aktuelle husdyrarter. Se om du finner noe interessant her! Videoen om Goat Cognition er laget på basis av forskning ved NMBU, og Judit Vas og Rachel Chojnacki hos oss har vært med å lage denne.

NB! awhub.info fungerer ikke alltid så godt med Internet Explorer. Bruk da heller Mozilla Firefox, Google Chrome eller andre nettlesere.